ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ME FACEBOOK G+ TWETER κ.τ.λ


Εκμεταλευθείτε την δυναμε των Social media. και προβάλλετε δωρεάν την Ιστοσελίδα και την επιχείρηση σας και αναπτυξτε εύκολα και δωρεάν τη δικιά σας Social Media Strategy 

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία της δικιάς σας Ιστοσελίδας στο Facebook και το Tweter και την αναδημοσίευση όλων των νέων ανακοινώσεώς σας (Με Image preview ακόμα και στο tweter ) από το blog σας στα social media , έτσι ώστε καθε ανακοίνωση να δημιουργεί LINK με τον ισότοπο σας , έτσι διατηρείτε την επαφή με τους πελάτες σας προσεγγίζετε νέους και διαφμημίζεσται εντελώς Δωρεάν.

To Google Plus ( G+ )  Μπορεί να μην έχει τη φήμη του facebook και του twitter όμως όποιος απλά το προσπεράσει χαρακτηρίζεται επιεικώς αφελής. Το Google+ είναι αναμφισβήτητα από τα πιο must-have Social Media για την ανάπτυξη του δικού σας Social Media Strategy. Aαναλαμβάνουμε τη δημιουργία του Google+ προφίλ σας, μοιράζουμε νέα και δημιουργικό περιεχόμενο της εταιρείας σας σε τοπικό επίπεδο μέσω του κυνονικού δικτύου της Google.


Oρίστε στόχους στα social media
Τα social media προσφέρουν πολλές ευκαιρίες, αλλά για να είστε σίγουροι ότι τα χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά θα πρέπει πρώτα να θέσετε τους στόχους σας.


Υπάρχουν πολλά social media και πολλοί τρόποι να τα χρησιμοποιήσετε, για να επιτύχετε αυτά που θέλετε για την επιχείρησή σας. Προτού, όμως, αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε όλα και να κάνετε αναρτήσεις παντού, κάντε μια πιο απλή ερώτηση. Τι θέλω να πετύχω με τα social media;

Ίσως αναζητάτε έναν πιο γρήγορο τρόπο για να απαντάτε στα ερωτήματα των πελατών.
‘H να ξανάρθετε σε επαφή με τους υπάρχοντες πελάτες σας και να τους ενθαρρύνετε να κάνουν συχνότερα αγορές.
Ίσως πάλι να θέλετε να προσελκύσετε νέους πελάτες.

Όλοι αυτοί και πολλοί ακόμα, είναι στόχοι που μπορούν τα πραγματοποιηθούν με τη βοήθεια των social media.

Θυμάστε το vintage κατάστημα; Ας υποθέσουμε ότι μόλις το ανοίξατε και θέλετε να έρθουν σε σας πελάτες. Αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να γίνει γνωστό. Ο πρώτος σας στόχος λοιπόν είναι να κάνετε γνωστή την επιχείρησής σας.

Με βάση αυτόν τον στόχο, θα σχεδιάσετε τις κινήσεις σας στα social media. 

Καταρχάς σκεφτείτε κάτι ενδιαφέρον να πείτε και βρείτε σε ποιους θέλετε να το πείτε. Καθώς απευθύνεστε σε άτομα που δεν έχουν ξανακούσει για εσάς, σκεφτείτε τι θα τους ενδιέφερε ή σε τι θα ανταποκρίνονταν. Μια νέα σειρά καπέλων ή μεγάλες εκπτώσεις για τα εγκαίνια?

Αφού βρείτε τι έχετε να πείτε, πρέπει να σκεφτείτε πώς θα βρείτε τους ανθρώπους στους οποίους θέλετε να απευθυνθείτε.

Αφού στόχος είναι να αναπτύξετε το δίκτυό σας, ξεκινήστε καλύτερα με κάποιο από τα μεγάλα δίκτυα. Αν λοιπόν εδραιώσατε την παρουσία σας στο Facebook και το Twitter, προσεγγίστε πελάτες ή ακόμα και φίλους και συγγενείς και ζητήστε τους να συνδεθούν μαζί σας. Καθώς μοιράζεστε περιεχόμενο μαζί τους, αυτοί με τη σειρά τους θα το μοιράζουν στα δικά τους δίκτυα, κι έτσι θα αρχίσετε να αυξάνετε την δημοτικότητα σας. Συγχαρητήρια. Πετύχατε τον πρώτο επιχειρηματικό σας στόχο!


Να θυμάστε ότι δεν τελειώσαμε εδώ. Για να διατηρήσετε τη δημοτικότητά σας στα social media θα πρέπει συνέχεια να συμμετέχετε ενεργά και να δημιουργείτε σχέσεις με νέους και παλιούς φίλους.

Πώς? Κοινοποιήστε φωτογραφίες ή video ή ξεκινήστε μια συζήτηση σχολιάζοντας τη φωτογραφία κάποιου άλλου για την τελευταία τάση της μόδας ή για κάποιον διάσημο με vintage εμφάνιση.

Προσαρμόστε ακόμα και το ύφος σας στα διάφορα είδη κοινού σε καθένα από τα social media που χρησιμοποιείτε.
Aν μιλάτε στο LinkedIn. θα είναι επαγγελματικό και επίσημο.
Αν μιλάτε στο Facebook θα είναι ανάλαφρο και φιλικό.

Ας ανακεφαλαιώσουμε.
Μην ξεχνάτε τους στόχους σας. Αν θέλετε να προσελκύσετε περισσότερα άτομα, χρησιμοποιήστε έναν ελκυστικό και ενθαρρυντικό τόνο. Αν προσπαθείτε να αλληλεπιδράσετε με τους υπάρχοντες πελάτες σας, ευχαριστείστε τους για την εμπιστοσύνη που σας δείχνουν.

Ο κόσμος των social media προσφέρει πολλές δυνατότητες. Για να τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο και να πετύχετε τους στόχους σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.
Θέστε σαφείς στόχους για την επιχείρησή σας.
Αποφασίστε ποια δίκτυα εξυπηρετούν περισσότερο τους στόχους σας
και δείτε πώς να τα χρησιμοποιήσετε με αποτελεσματικό τρόπο

No comments:

Post a Comment

Pages